Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü bünyesinde belirli süreli istihdam edilecek personel alımı yapılacağı duyuruldu. Garson ve alakart aşçı olarak istihdam edilecek personel alımı ayrıntıları araştırılıyordu. Peki personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

MAEÜ PERSONEL ALIMI

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü personel alımına başvuruda bulunacak adaylar, başvurularını 13 Nisan 2024 tarihi son başvuru günü de dahil olarak gerçekleştirebilecek. Başvurular İŞKUR hizmet noktaları, İŞKUR telefon numarası ALO 170 Numarasından ve İŞKUR resmi internet adresi üzerinden tamamlanabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Garson ve Alakart Aşçı İşçisi Alımı için En az İlköğretim en fazla Lisans mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak. MEB onaylı Hijyen belgesine sahip olmak. Müşteri İlişkileri Geliştirme sertifikası Müşteri Becerileri Geliştirme Sertifikası ve Protokol Eğitim Sertifikalarına sahip olmak. Aşçı alımı için Aşçılık Belgesine sahip olmak. Garson Alımı İŞKUR İş İlan No (00008197605) Aşçı Alımı İŞKUR İş İlan No (00008197754)