Varda İçmesuyu Bakım, Onarım ve İşletme Birliği’nin Genel Kurulu Yapıldı Varda İçmesuyu Bakım, Onarım ve İşletme Birliği’nin Genel Kurulu Yapıldı

Madenli’de seçimlerin tamamlanmasının ardından başkanlığa seçilen Mustafa Çalışkan önceki başkan Necip Yazıcı başkanlığı devretti.

Belediyede düzenlenen törende konuşan Çalışkan’a plaket takdim eden Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada; “Madenli Belediye başkanı Mustafa Çalışkan kardeşime görevimizi teslim ettik kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkanlığa seçilen Çalışkan; “Görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için buradayım ve sizlerin desteğiyle daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum. Seçim sürecinde sizlerle kapı kapı dolaştık, sorunlarınızı dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık ve birlikte neler başarabileceğimizi gösterdik. Hep birlikte el ele vererek, sorunları aşacak, projelerimizi hayata geçirecek ve şehrimizi daha ileriye taşıyacağız. Yine bu vesileyle, rakiplerimize saygı duyduğumuzu ve seçim sürecindeki centilmence yarıştıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi artık birlik olma zamanı, sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU