Dilek ASLAN

Şavşat Belediye Düğün Salonu önünden çok sayıda vatandaşın katılımı ile başlayan festival son gün yapılan etkinliklerle sona erdi. 

Festivale Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Metin Arifağaoğlu, Ardanuç Kaymakamı Mustafa Gündüz, Eski Trabzon Valisi Adil Yazar, Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, Meydancık Belediye Başkanı Nurettin Sancar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nabi Aslan, İlçe Emniyet Amiri Baş komiser Yaşar Arkutçu, Merhum Belediye Başkanı Adil Aydın’ın eşi Şerafet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan müzik şöleninde Hüseyin Uğurlu, Tanar Can ve Recai Yılmazer de söylemiş olduğu türkülerle halkı coşturdular. 

Şenlikler sonunda Şavşatlı 45 yaş üstü vatandaşlardan oluşan halk oyunu ekibinin ortaya koymuş olduğu otantik oyunlar herkesin beğenisini kazanırken vatandaşların ve basınında ilgi odağı oldular. 

3 gün süren festivalde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken Şavşat Orman İşletmesi Şefleri ve görevlileri de ormanlık olan festival alanından halkın dağılmasını bekleyerek herhangi bir yangın çıkmaması konusunda titizlikle üzerinde durduklarını gösterdiler. 



Editör: HABER MERKEZİ