Dilek ASLAN

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gitar ve Rack grupları Gençlik haftası nedeniyle ‘’Gençlik Konseri’’ adıyla etkinlik düzenledi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen konsere katılan yüzlerce genç saatlerce eğlendi. Gençlik merkezi müdürü Zeki Bakırcı, etkinlikler sorumlusu Ömer Hasmaden’in yanı sıra kalabalık vatandaş topluluğunun da izlediği konser yaklaşık 3 saat sürdü. Gençlik konserinde İki kız grubu ve iki erkek grubu olmak üzere dört ayrı grupta Köksal Öztürk, Selim Yambay, Levent Mercan, İshak Tufanoğlu, Andaç YeşilBaş, Anıl Türkyılmaz, Erdi Aklan, Gökhan Yazıcılar, Gözde Yüriyen, Zimmet Yılmaz, Turgay kılıç, Serpil Kapusuz, Zeynep Uzun Hüseyinoğlu, Çağdaş Deniz Periz, Sibel Bilir, Şemma Köroğlu, Sahne aldı. Yüzlerce gencin ayakta izlediği konserin yoğun talep üzerine temmuz ayında tekrarlanacağı öğrenildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkez Müdürü Zeki Bakırcı sosyal kültürel ve sanatsal etkinliklerin her yıl çeşitlendirilerek arttırıldığını anımsatarak ‘’son yıllarda gençliğin uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklar etkisi altında kaldığını gözlemlemekteyiz bu tehlikeli gidiş özellikle gençlik merkezleri ve gençlikle ilgili kuruluşların sorumluluklarını bir kat daha arttırmıştır. Gençlerimizin bunlardan korunabilmeleri için sanatsal kültürel sportif ve sosyal etkinlikler kaçılınmaz hale gelmemiştir. Biz Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak bu bilinçle sanatsal ve kültürel kurslarımızı süreli arttırıp etkinliklerimizi çoğaltıyoruz. Umarım Rize Gençliğini sanatsal ve kültürel anlamda gelişimlerini sağlamada hedefimize ulaşırız’’ diye konuştu.

Bu arada her yıl 500 aşkın gence Gençlik merkezinde çeşitli alanlarda ücretsiz kurs verildiği öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ