30 yılın ardından Trabzon'a gelerek Karadeniz Teknik Üniversitesi Bahar Şenlikleri'ne katılan Sezen Aksu konserine yaklaşık 40 bin kişi katıldı.  

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin finalinde çıkan minik serçe Sezen Aksu, izdihama neden oldu. Sabahın erken saatlerinde konser alanını dolduran vatandaşlar, gecenin sonuna kadar ayakta konseri izlediler.

Protokolün dahi alanının hemen yanındaki inşaattan konseri izlemesi dikkat çekerken, basın mensuplarının da çekim yapmasına izin verilmedi. Yoğun güvenlik altında gerçekleşen konserde baygınlık geçiren çok sayıda vatandaş konser alanında bulunan ambulansta tedavi altına alındı.

Yeni albümünden şarkılar da söyleyen Sezen Aksu, sahneye siyah derin bacak dekolteli bir elbiseyle çıktı. Trabzon'a 30 yılın ardından ilk defa gelen Sezen Aksu, gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Trabzon'a tekrar geleceğinin sözünü de verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerine seslenen Sezen Aksu, “Karadeniz Teknik Üniversitesi gençliğinin Türkiye'yi ve dünyayı değiştirmesi için tanrıya dua ediyorum” dedi. Aksu yeni albümündeki parçaları da Trabzonlularla paylaştı. (haber61)

Editör: HABER MERKEZİ