Rize’nin Çayeli ilçesi Büyükköy beldesinin yeni kurulan takımı olan Büyükköyspor’un birinci kuruluş yıl dönümü düzenlenen bir etkinlik ile kutlandı.

Program öncesi Çayeli’nin eşsiz güzelliğinin ayaklar altında kalarak izlediği Sarı Köşk Restorantın Sahibi Eyüp Sultan Sarı tarafından ikram edilen kahvaltının ardından konuklar Büyükköy’e gittiler. Büyükköy’ü bir süre gezen Herem ve ekibi Büyükköy de bulunan alabalık çiftliğini ziyaret ettiler. Burada alabalık ikram edilen konuklar daha sonra konser için Büyükköy belediyesine geldiler.

Herem organizasyonluk tarafından Büyükköy Belediyesi ve Büyükköyspor kulübünün ortaklaşa gerçekleştirdiği organizasyon Büyükköy Belediyesi önündeki alanda yapıldı. Spor, siyaset ve iş dünyasında tanınmış birçok ismin katıldığı organizasyona başta Ak Parti Rize milletvekili adayı Hasan Karal, Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır, Büyükköy belediye başkanı Mustafa Okur, Madenli Belediye başkanı Mustafa Tüyloğlu, Çayelispor başkanı Mustafa Baltacı ve çok sayıda tanınmış sima programda yer aldı.

Yörede tanınmış sanatçıların yer aldığı programı Kaçkar TV canlı olarak yayınlarken, programda ilk sahneye Çayelili genç yetenek Hayalhan sahne aldı. Daha sonra Büyükköy belediye başkanı Mustafa Okur ve Büyükköyspor başkanı Sebahattin Çepni bir hoş geldin konuşması yaptılar. Büyükköyspor başkanı Sebahattin Çepni kuruldukları ilk yılda takım olma yolunda önemli bir aşama kaydettiklerini vurguladı. Başkan Çepni, organizasyonun gerçekleşmesininde desteği bulunan herkese teşekkür ederken Büyükköylü gurbette bulunan iş adamlarına özellikle teşekkür etti. Başkan Çepni bir de Hasan Karal dan stat sözü istedi.

Daha sonra söz verilen Ak Parti Rize milletvekili adayı Hasan Karal’a sahneye çıkışıyla beraber sırtında 53 numara ve isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi. Karal, yerinin bulunması halinde Büyükköy’e bir stat yapacakları sözünü verdi. Ayrıca Karal, Büyükköylülerden 12 Haziranda yapılacak genel seçimler için destek istedi.

Karal konuşmasının ardından seçim çalışmaları nedeniyle programdan ayrılırken eğlence Çayelili bir diğer çok genç yetenek Halil Yılmaz ile devam etti. Küçük Halil söylediği güzel şarkılar ve televizyonlardan insanların sevgisini kazanmasından ötürü yoğun bir ilgi gördü. Halil’in ardından sahneye Ali Bakanay çıktı. Bakanay’dan sonra sahneyi Zeynep Birinci aldı. Birinci, sahneden inerek seyircilerin arasında söylediği şarkılar ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Merakla beklenen Herem yoğun bir alkış arasında Büyükköy de sahneye çıktığında izleyenleri ayaklandırdı. 53 numara ve kendi isminin bulunduğu Büyükköyspor forması hediye edilen Herem yeni kasetinden ve eski şarkılarından söylediği birbirinden güzel türküler ile Büyükköylülere keyifli anlar yaşattı. Gösterdiği sahne performansı ve söylediği şarkılar ile izleyenleri ayaklandırıp sahnenin altında horon teptiren Herem programın kapanışını da yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

Editör: HABER MERKEZİ