Eğitim-Bir-Sen Çayeli Temsilciği tarafından düzenlenen “Bir Öğretmen Olarak Peygamberimiz”  konulu konferans Çayeli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Koferansa Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Rize Eğitim Fakültesi Prof Dr. Ali Rıza Akdeniz,  İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Memur-Sen Rize İl Başkanı Enver Toprak, Eğitim-Bir-Sen Rize İl Temsilcisi Mehmet Sadık Cengiz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Çayeli Temsilcisi Salih Yelkenci katılımcılara ve konuşmacı Prof. Dr. Mustafa Ağırman’a teşekkür ettikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Eğitimciler Birliği sendikası olarak üyelerimize karşı hak ve sorumluluklarımızı yerine getirmekle kalmayıp, adil ve hakkaniyet ölçülerine uygun gelir dağılımı, toplu sözleşme grevli sendikal yapıyı elde etmek için mücadelemizi de sürdürmekteyiz. Yaşantımızı temelden etkileyen eğitim-sağlık-adalet, özgürlük, hakça paylaşım ve tam bağımsızlık konularında hassasiyetimizi ülkemiz ve milletimizin menfaatleri yönünde sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz.

Daha sonra aynı zamanda fakülteden öğrencisi olan Karaağaç Şehit Muhammet Yüce İlköğretim Okulu Müdürü Ali Küçük tarafından  kürsüye davet edilen Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi Çayeli’nde de Öğrencilerinin Belediye Başkanı, Okul Müdürü, Öğretmen olarak görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ettikten sonra Peygamberimiz Hz Muhammet’in hayatından kesitlerle süslediği konuşması katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Prof. Dr. Mustafa Ağırman konferans sonrası Belediye Başkanı Rıza Çakır başta olmak üzere çok sayıda öğrencisiyle bir araya gelip hasret giderdi.

Ayrıca Eğitim-Bir-Sen Çayeli Temsilcisi Salih Yelkenci tarafından Prof. Dr. Mustafa Ağırman ve beraberindeki arkadaşlarına hediyeler verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ