Dokadak-Her hafta sonu bölgemizin farklı yaylaları ziyaret eden Dokadak, bölgenin bilinmeyen bölgeleri keşfetmeye devam ediyor. Bu hafta sonu gerçekleştirilen etkinlik Çayeli ilçemize bağlı Marbudam yaylasıydı.

Marbudam yaylası Gito yaylası ile komşu olup bir cennet bahçesi gibi rengarenk çiçekleri ve doğasıyla gelenleri büyüledi. Bölgemizin en güzel yaylalarına sahip olan Çayeli İlçemizin 9 adet yaylası bulunmaktadır.

Bunlardan Egnaçor,Koğud,Çirmaniman,Tahpur,Mecoğ,Yedi çukur,Evzar,Karos ve Elnas yaylaları bulunmasına rağmen bölge insanı güzelim Kaçkar yaylalarının ismini bilememektedir.

Etkinliğe katılan doğaseverlerin Marbudan Yaylasını çok beğendiklerini ve tekrar yaylayı ziyaret edeceklerini söylediler. Yaylaya ulaşım ve enerji ulaşmış olup derin vadilere sahiptir.

Marbudam Yaylası etkinliği nedeniyle Dokadak Çayeli Temsilcisi Emine Kaşıkçı ve Ahmet Sandıkçı'ya, etkinliğe renk katan bütün doğaseverlere teşekkürler ediyoruz...

Haftaya yapılacak olan Rafting şenlikleri nedeniyle bütün doğa severleri Fırtına Vadisi 6. Km de rafting aktivitesine bekliyoruz....

İşte Geziden Görüntüler...

Editör: HABER MERKEZİ