Ahmet BAYRAKTUTAN/ANKARA  

Rize Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli Belediyesi, Madenli Belediyesi ve Büyükköy Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan Çayeli stanttı katılan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Çayeli’nin tanıtımda Çay, Çayeli tanıtım CD si, Çayeli tanıtım broşürü, Çayeli hatırası masa örtüsü, özel sektör çay fabrikalarından alınan içmeklik çaylar, nayla, ahşap camii maketi, çay tamlısı, Çayeli’nin tarihi fotoğrafları, tarihi feritiko bezleri ile Çayeli’nin bir birinden eşsiz doğal güzellikleri yansıtıldı.

Standı ziyaret edenler arasında Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Adalet Eski Bakanı Fahri Kasırga, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, çok sayıda siyasi ve bürokrat ile ziyaretçi akınına uğradı.

Öte yandan, Çayeli standında beklenmedik bir konuk vardı. ‘Bir Şarkısın Sen’ programının küçük yıldızı Halil Yılmaz, standa katılarak ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Standa Halil’i gören hayranları ona olan sevgilerini gösterirken, küçük yıldız da kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayarak ilgi çekti.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ