Trabzon'da Avrupa Film Günleri'nin galası yapıldı Trabzon'da Avrupa Film Günleri'nin galası yapıldı

ÖSYM tarafından paylaşılan KPSS 2024/3 tercih kılavuzu sonrasında başvuru yapacaklar detayları araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere ön lisans mezunları arasından Büro Personeli, Lisans mezunları arasından Mühendis, Hemşire, Avukat, Diyetisyen meslek gruplarından alım yapılacak. Adayların başvuru yapmadan önce alım yapılacak meslek grupları için aranan nitelik kodlarını taşıyıp taşımadığı bilgisini kontrol etmeleri gerekecek.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Millî Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2024/3 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2024/3 Tercih kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

MEB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere Lisans ve Ön Lisans mezunları arasından yapılacak olan alım kapsamında tercih başvuruları 19-25 Ocak tarihleri arasında alınacak. Tercih işlemleri, 19 Ocak 2024 tarihinde saat 10.00'da başlayacak ve 25 Ocak 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS-2024/3 Tercih Kılavuzu

Editör: EDİTÖR - 3