8 Şubat 2024 Perşembe günü Kocaeli’de  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

08 Şubat 2024 Başiskele / Kocaeli Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır
Kocaeli Başiskele ilçesinde bugün toplam 8 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kocaeli genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Başiskele de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-08 tarihli Kocaeli, Başiskele Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Başiskele
Dikkat! Başiskele için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : ARMUT BOĞAZI MEVKİİ, ARMUT BOĞAZI MEVKİİ KÜME EVLER, AŞAĞI ALARTI MEVKİİ KÜME EVLER, HACI HALİLLER MEVKİİ, HACI HALİLLER MEVKİİ KÜME EVLER, HAMDİ TAŞDEMİR CD., KATAHPA MEVKİİ KÜME EVLER, SERVETİYE CAMİ DERE MEVKİİ KÜME EVLER, SERVETİYE CAMİ MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER
Dikkat! Başiskele’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Şubat 2024 Perşembe 09:30
Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Şubat 2024 Perşembe 17:30
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

08 Şubat 2024 Gölcük / Kocaeli Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır

Gölcük şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Kocaeli’da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Gölcük ilçesi de aldı. Gölcük ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 08 Şubat 2024 Gölcük / Kocaeli Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Kocaeli Gölcük için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 5 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Gölcük
Duyuru: Gölcük İlçesindeki Kesintiden Etkilenecek Bölgeler 13. SK., 167. SK., 17. SK., 18. SK., 19 MAYIS CD., 19. SK., 33. SK., 34. SK., 35. SK., 36. SK., 37. SK., AMİRAL SAĞLAM CD., DONANMA CD., F.TURGUT SAYIN CD., FATİH CD., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CD., PREVEZE CD., YILDIRIM BEYAZIT CD.
Duyuru: Gölcük’taki Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Şubat 2024 Perşembe 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Şubat 2024 Perşembe 15:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

08 Şubat 2024 İzmit / Kocaeli Elektrik Verilmeyecektir

Kocaeli ilinde 2024-02-08 tarihinde İzmit ilçesinde 4 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Kocaeli genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle İzmit ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 4 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : İzmit
Kocaeli İzmit’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : ANKARA KARAYOLU, ANKARA KARAYOLU CD., D-100 KARAYOLU CD., GAZANFER BİLGE BULVAR, İZZET UZUNER SK., SEHIT RAFET KARACAN, ŞEHİT RAFET KARACAN BULVAR, YÜCE RIFAT SK.
Kocaeli İzmit’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Şubat 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Şubat 2024 Perşembe 13:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kandıra, Kocaeli 08 Şubat 2024 9 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler

Kandıra şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Kocaeli’da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Kandıra ilçesi de aldı. Kandıra ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. Kandıra, Kocaeli 08 Şubat 2024 9 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Kocaeli Kandıra için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Kandıra
Hangi Kandıra bölgeleri Elektrikten Etkilenecek? : BESKES MEVKII, BEŞKEŞ MEVKİİ KÜME EVLER, BEYAZITLAR MEVKII, BEYAZITLAR MEVKİİ, BEYAZITLAR MEVKİİ KÜME EVLER, BILALLI MEVKII, BİLALLİ MEVKİİ KÜME EVLER, CABBARLAR MEVKII, CABBARLAR MEVKII KÜME EVLER, CABBARLAR MEVKİİ KÜME EVLER, ÇILLER MEVKII KÜME EVLER, ÇİLLER MEVKİİ KÜME EVLER, ÇOBANALILER MEVKII, ÇOBANALİLER MEVKİİ KÜME EVLER, ÇUKUR MEVKII, ÇUKUR MEVKİİ KÜME EVLER, DOĞU CD., IZMIT KANDIRA YOLU, İZMİT KANDIRA YOLU SK, KARAKIRAZ MEVKII, KARAKİRAZ MEVKİİ KÜME EVLER, KASIMLAR MEVKII, KASIMLAR MEVKII KÜME EVLER, KASIMLAR MEVKİİ KÜME EVLER, KEREMLER MEVKII, KEREMLER MEVKII KÜME EVLER, KEREMLER MEVKİİ KÜME EVLER, KIRKARMUT HATIPLAR MEVKII, KIRKARMUT HATIPLAR MEVKİİ KÜME EVLER, KIRKARMUT MERKEZ MEVKII, KORUKLAR MEVKII, KORUKLAR MEVKİİ KÜME EVLER, KÖY SOKAĞI SK, MUHARREMLER MEVKII, MUHARREMLER MEVKİİ KÜME EVLER, RAMAZANPASALAR MEVKII, RAMAZANPAŞALAR MEVKİİ KÜME EVLER, SARIAHMETLER MERKEZ MEVKII, SARIAHMETLER MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER, SARICAALI MERKEZ MEVKII, SARICAALI MERKEZ MEVKII KÜME EVLER, SARICAALİ MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER, SEPETÇİ KÖYÜ YOLU SK, TAHTACILAR MEVKII, TAHTACILAR MEVKİİ KÜME EVLER, TOPLUCA SOFULAR MEVKİİ KÜME EVLER, ÜTÜK MEVKII, ÜTÜK MEVKİİ KÜME EVLER, YAGCILAR MEVKII, YAĞCILAR MEVKİİ KÜME EVLER, YAHYALAR MEVKII, YAHYALAR MEVKİİ KÜME EVLER
Kandıra’ta Elektrik Niye Kesik? Nedeni :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Şubat 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Şubat 2024 Perşembe 17:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

08 Şubat 2024 : Kartepe, Kocaeli Yaşanan Elektrik Kesintisi Hakkında Detaylar

Kocaeli ilinde 2024-02-08 tarihinde Kartepe ilçesinde 8 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Kocaeli genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Kartepe ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Kartepe Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Kartepe
Kocaeli Kartepe Elektrik kesintisinden Etkilenen Bölgeler : BÖRÜLCE SK., EĞRELTİ SK., KAVAK SK., YANIK ORTA/1, ZENCEFIL
Kocaeli Kartepe Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Şubat 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Şubat 2024 Perşembe 17:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: HABER MERKEZİ