Su kesintileri, günlük yaşantımızı olumsuz etkileyebilecek sorunlardan biridir. Su kesintileri, pek çok farklı nedenle meydana gelebilir ve aniden ortaya çıkabilir. Kocaeli’de de sık sık su kesintileri yaşanıyor. Bu kesintilerin bazıları planlıyken bazıları arıza ya da çeşitli sebeplerden kaynaklanabiliyor.

Afyonkarahisar'da 15 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Afyonkarahisar'da 15 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

İSU AÇIKLADI

İSU, Kocaeli genelinde yaşanacak bakım ve onarım çalışmaları  kapsamında su kesintileri yaşanacağını açıkladı. Vatandaşların mağdur olmaması için yapılan kesintilere internet sitesinde yer veren İSU, su kesintilerinin ne zaman sona ereceğini de belirtiyor. Kocaelili vatandaşlar ise hangi ilçelerde su kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını sorgulamaya başladı. Peki, 11 Mart 2024 Pazartesi hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? Su ne zaman gelecek?  İşte Kocaeli’de su kesintisi yaşanacak o bölgeler…

KOCAELİ SU KESİNTİSİ 11 MART 2024 PAZAR
Çepni Mah. / KARTEPE11/03/2024 09:48:00 ile 11/03/2024 11:47:00 tarihleri arasında ŞEBEKE ARIZASI nedeniyle su kesintisi.

Kaynak: Haber Merkezi