Çayelispor, Ardahan maçına hazır Çayelispor, Ardahan maçına hazır

Smart Holding A.Ş Çayelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, “Rakiplerimiz kendi başarısızlıklarını algı operasyonları ile kendi taraftarlarına unutturmaya çalıştılar” dedi.

Çayelispor Basın Sözcüsü Sarı; “Sezon başında bu sezon bizi yıllardır beklediğimiz arzuladığımız 3.lig hedefimize ulaştırmak adına oluşturduğumuz ekibimizi bir araya getirmek adına bizlere güç ve destek veren Abimiz Sayın Mehmet Yazıcı ve sponsorumuz Smart Holding’in sahibi ilçemizin değeri Sayın Halil Demirdağ beylere kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkür ederiz” dedi.

Sarı; “ligin başında çok da arzu etmediğimiz beklemediğimiz yenilgilerle lige başladık ve 3.maçımızdan sonra teknik ekipte değişikliğe giderek bu sezon 3. lig hedefimizi ne kadar çok istediğimizi ortaya koyduk. O günden sonra seri galibiyetlerle bu ligin en iyi takımı olduğumuzu ortaya koyduk ve liderliği alarak haftalardır bu ligin liderliğini sürdüren takım olduk” dedi.

Bizler sahada mücadele verirken, teknik ekibimiz ve sporcularımız iyi futbol ve mücadele ortaya koyarken rakiplerimiz kendi başarısızlıklarını algı operasyonları ile kendi taraftarlarına unutturmaya çalıştılar diyen Sarı; “Hafta sonu deplasmanda oynadığımız maçta da bu algı operasyonlarının mükâfatını hakemlerin yanlı kararlarıyla aldılar ama unutulmasın ki bu ligin lideri ve en iyi takımı yine bizleriz. Ligde kalan tüm maçlarımızı yine sahada ortaya koyacağımız iyi futbol ve mücadele ile alarak bu ligi şampiyon olarak tamamlayarak yıllarca beklediğimiz 3.lig hedefimize ulaşacağız” dedi.

Bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan büyük taraftarımız ve ilçemiz değerli tüm iş adamlarına ekibimize daha büyük bir destek vermelerini ve bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz diyen Sarı; “Biz teknik ekibimiz, sporcularımızla beraber sizlerin destekleriyle bu ligin sonunda şampiyon takımın kim olduğunu herkese göstereceğiz. Algı operasyonlarıyla değil iyi futbol iyi mücadele ile hedefimize ulaşacağız. O sene bu sene… Şampiyon Smart Holding A.Ş Çayelispor ligin sonunda yazdıracağız” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI