Teknik direktör değişikliğinin ardından Rizespor çıktığı ilk maçta yine kendi evinde puan alamadı. Taraftarların ilgi gösterdiği Raşit Çetiner 7 eksiğe rağmen tüm kozlarını sahaya sürerken zirvede olması gereken Rizespor bu maçtan da eli boş ayrıldı.

Etti 6. Rizespor 6 haftadır tek puan dahi kendi hanesine yazdıramadı. Futbolcuların üzerinde olan baskıdan kurtulamamaları bu sonuçları getiriyor. Suat Kaya’nın gitmesinin ardından  Diyarbakır karşısında daha diri, daha canlı bir takım gördüm. karşılaşmanın ilk yarısında 7 oyuncu eksik olmasına rağmen Rizespor barız bir üstünlük sağladı. Ancak son ayaklar gol bulamadı. Rizespor bu karşılaşmaya ilerde 4 forvet ile çıktı. Okan, Çağrı, Riberio ve Emrah Kol ile gol yollarında etkili almaya çalışan Rizespor ilk yarıda 6 net pozisyon bulmasına rağmen hiç birini gole çeviremedi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yine iyi başlayan ekip Rizespor’du. Taraftar oynanan futboldan memnunda ancak sonuç getirecek ayaklar bu pozisyonları cömertçe harcamasını bildi. Konuk ekipte 60 inci dakikada oyuna gören Ömer Yalçın konuk ekibin yakaladığı tek pozisyonu gole çevirdi. Stres altında bulunan Rizespor bu dakikadan sonra bocalamaya başlayınca gol yollarında ki etkisini de kaybetti. Konuk ekip ise bocalayan Rizespor’dan kar elde etmeye çalışsa da yakaladığı 2 pozisyona Kaleci Ferhat izin vermedi.

6 haftadır kazanmayı unutan Rizespor zirve yolunda bir yara daha alırken Raşit Çetiner’in gelmesinin ardından Rizespor kendi futbolunu oynamaya başladı. Ancak bu futbolu süsleyecek gol veya gollerde yine eksikler var. Gelecek haftalarda bu takımdan ümitliyim.

Her nedense yeni yönetimin ise bir türlü 3 puanla tanışmaması ise Rizespor açısından ilginç görünmekte. Taraftar ise oynanan futboldan memnun ama sonuçtan değil.