Rize Valiliği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliğiyle kamu personeline yönelik “Kamuda etik yönetim ve liderlik” konulu seminer düzenlendi.

Rize Valiliği salonunda tertip edilen konferansın açılış konuşmasını Rize Valisi Nurullah Çakır yaptı. Çakır, konuşmasında seminer ile idarecilerin ve personelin eleştirel düşünme süreçlerinin gelişimi ve üst düzey becerilerini sergileyebilmeleri, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının farkına vararak, sorumluluklarını yerine getirebilme, Rize için değişim ve gelişimin öncü kitlesi olabilmelerinin amaçlandığını söyledi.

Seminerin konuşmacısı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Halis Demir de, iletişim ve beden dili, değişen dünyada idarecilerin ve personelin yeni gelişimlere ve değişimlere ayak uydurması için daha etkin ve verimli bir idarecilik konularına değindi. Demir, 'Amacın kamudaki idareci ve personelin problem çözme yeteneklerini, lider yönetici farkını, protokol kuralları ve zaman yönetimini en iyi değerlendiren, işe koşan, girişimci ve yenilikçi yönetici potansiyelini ortaya koymak' olduğunu sözlerine ekledi.

 

Editör: HABER MERKEZİ