Emekli Eğitimci Nihat Kalyoncu Çayeli’nde İYİ Parti’den Rize İl Genel Meclis üyeliğine aday oldu.

Kalyoncu adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; “45 Sene Devletimin tüm eğitim alanlarında çalıştım. Sınıf Öğretmenliğinden Okul Müdürlüğüne hatta hiç kimseye nasip olmayan direk bakanlığa bağlı birimlerle de görevlerim oldu. Artık emekli oldum halktan ‘siz iyi hizmet edersiniz, tarafsız olursunuz, insanlar sizi seviyor, Çayeli'nde birçok kişiyi siz yetiştirdiniz, siz İYİ Partiden encümen adayı olursanız daha güzel hizmet edersin’ diyen kardeşlerimi duyduktan sonra İYİ Parti 1. sıra il encümen adayı oldum” dedi.

İYİ Parti Trabzon Kongresinde Merak Dorukta: Kim Destekleyecek? İYİ Parti Trabzon Kongresinde Merak Dorukta: Kim Destekleyecek?

“GÖRMEDEN HİÇBİR İŞE ONAY VERMEYECEĞİM”
Vatandaşlarıma Çayeli'nin güzel insanlarına, hanımefendi ve beyefendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum diyen Kalyoncu; “İl encümeni görevleri nelerdir, başkanı kimdir, nasıl çalışır gibi kavramları eskiden biliyordum ama yeni kanunlar ve kavramlar çıktığından onları da öğrendim. Kanunların İl encümenine verdiği yetkileri eğer halkımda bana verirse en güzel şekilde halkıma sunacağım. Ayrım yapmadan, ihtiyaç sahibi olan herkese yardım edeceğim. Dedikodu yapmadan, hata yapmadan, görmeden hiçbir işe onay vermeyeceğim. Devletin parasını en güzel şekilde halkın iğliği için kullanacağım” dedi.

“7 YAŞINDAN BERİ ÇAYELİ SOKAKLARINDAYDIM, 70 YAŞINDAYIM HALA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Ben bunun için yola çıktım değerli halkım bana destek verirse bu görevi halkımın iyiliği için gerçekleştireceğim diyen Kalyoncu; “Projem, paranın halka gitmesi yönünde olacak il encümeninin görevleri nelerse onları değerli halkım için yerine getireceğim. Bu zamana kadar kimseyle bir kavgam dargınlığım olmadı. 7 yaşından beri Çayeli sokaklarında çeşitli işlerle uğraştım. 70 yaşındayım ve hala Çayeli halkına yardım etmek istiyorum ve bununla gurur duyuyorum. İnsanlara güzel davranmak lazım bende bu şekilde davranmaya devam edeceğim” şeklinde açıklamada bulundu.
 

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU