Ahmet Çelik kimdir?

Ahmet Çelik, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak görev yapmış bir siyasetçidir. 1957 yılında İstanbul'da doğan Çelik, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Çelik, iş hayatına özel sektörde başladı ve daha sonra siyasete atıldı. 2018 yılında İYİ Parti'den milletvekili seçildi.

Ahmet Çelik neden bıçaklandı?

Ahmet Çelik, 12 Mart 2024 tarihinde Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartıştı. Tartışma büyüyerek devam edince K. Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik'i göğsünden ve elinden bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ahmet Çelik'in sağlık durumu nedir?

Ağrı'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Ağrı'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Ahmet Çelik, bıçaklama olayının ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelerin ardından Çelik'in sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Olayın detayları netleşti mi?

Olayın detayları ve nedenleri henüz tam olarak netleşmemiş olsa da, güvenlik birimleri olayı araştırmak ve sorumluyu adalete teslim etmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi