Trabzon'da İYİ Parti içerisinde istifa furyası devam ediyor. Son olarak Ortahisar ilçe başkanı Erdal Uzun'un istifa edeceği belirtiliyor. İYİ Parti'nin Trabzon'daki iç karışıklığı, son dönemde ardı ardına gelen istifalarla bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

Çorum Genç İş İnsanları Derneği üyeleri, Azerbaycan'da iş insanlarıyla bir araya geldi Çorum Genç İş İnsanları Derneği üyeleri, Azerbaycan'da iş insanlarıyla bir araya geldi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın istifasının ardından Yomra meclis üyelerinin bir kısmının da istifa ettiği bildirilmişti. Bir gün sonrasında ise İYİ Parti Trabzon il başkanı Fatma Başkan ve beraberindeki 80 kişilik il yönetim kurulunun 62'sinin istifasını kamuoyuna duyurmuştu. Bu istifaların yankıları devam ederken, bir başka istifa haberi de Ortahisar ilçe başkanlığından geldi.

Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun'un, bir basın toplantısı düzenleyerek beraberindeki bazı yöneticilerle birlikte istifa edeceği iddia ediliyor. İstifa edecek isimler arasında Uzun'un yanı sıra, ilçe yönetiminden de bazı isimlerin bulunduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi