Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık alanında lisans eğitimini, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan ve halen Ankara Bilim Üniversitesi'nde akademik çalışmalarına devam eden; aynı zamanda eğitim ile ilgili TV programları/modaratörlük, eğitim sunumlarını ve danışmanlık hizmetlerini yürüten İsmail YOLCU; Çayeli’nde "Sınav Kazandıran Stratejiler" temalı sunumu ile ortaokul öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilere LGS çalışmalarında yardımcı olacak bilgiler aktaran İsmail YOLCU öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.

Sakarya'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Sakarya'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Televizyon programlarından da yakından tanınan Ankara Bilim Üniversitesi Öğretim Görevlisi İsmail YOLCU'ya katkılarından dolayı teşekkür edildi

Program Sonunda Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN Ankara Bilim Üniversitesi Öğretim Görevlisi İsmail YOLCU'ya hediye takdiminde bulundu.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU