Yılmaz Erdoğan'ın usta kaleminden çıkan ve Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen 17. bölümü 30 Mayıs Perşembe günü yayınlandı. Dizinin son bölümünde neler yaşandığını ve heyecan dolu yeni bölümde neler olacağını merak ediyorsanız, haberimize göz atın!

İnci Taneleri 16. Bölüm Özeti

23 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 16. bölümünde; Cihan, zor bir seçim yapmak zorunda kaldı. Babası ve ablası arasında kalan Cihan, hangi tarafı seçeceğini bilemedi. Rezzan ile başlarının belaya girmesi de an meselesiydi. Öte yandan Dilber, hayatına bir karabasan gibi çöken Zahir'den kurtulmak için her şeyi göze aldı. Piraye ise Cenk ile ilişkisini bitirip Azem'e yeni bir adım atmayı düşünüyordu. Fakat bu yeni adım onu hayatının en büyük şokuyla karşı karşıya getirecekti.

İnci Taneleri 17. Bölüm Fragmanı

İnci Taneleri 17. bölüm fragmanında ise Azem'in gerçek kimliği ortaya çıkıyor! Bu durum Piraye'yi büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor. Öte yandan düğününe sayılı günler kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddediyor. Azem ise çocukları ile yan yana gelmeyi başarıyor. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmuyor.

İnci Taneleri 17. Bölüm Tek Parça İzle

İnci Taneleri'nin 17. bölümünü tek parça full izlemek için Kanal D'nin internet sitesine veya ilgili video platformlarına göz atabilirsiniz.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

İnci Taneleri'nin 17. bölümünde Azem'in gerçek kimliğinin ortaya çıkmasının ardından neler yaşanacağı merak konusu. Piraye, Azem'e karşı nasıl bir tavır takınacak? Nehir, babası ile görüşmeyi neden reddediyor? Azem ve çocukları arasındaki kavuşma nasıl olacak? Tüm bu soruların cevabını bu akşam Kanal D ekranlarında bulacağız.

İnci Taneleri Hakkında

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Ufuk Özkan, Demet Evgar, Nazan Keskin, Erkan Avcı, İrem Altug, Ebru Celenk, Ömer Faruk Yılmaz ve Berat Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise iki ailenin ve bu ailelerin çocuklarının arasında geçen dramatik bir hikayeyi anlatıyor.

İnci Taneleri'ni kaçırmayın!

Heyecan dolu bir dizi deneyimi yaşamak istiyorsanız İnci Taneleri'ni kaçırmayın! Her Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 30 Mayıs 2024 Perşembe günü yayınlanan 17. bölümünü ( on yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi