Kanal D’nin popüler dizisi İnci Taneleri, izleyicileri için 24 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek 12. bölümünün ilk fragmanını yayınladı. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan ve Selma Ergeç’in yer aldığı dizi, izleyicilere dramatik bir aşk hikayesi sunuyor.

Şifresiz Selçuk Sport Celta de Vigo Villarreal maçı canlı izle Taraftarium24 Celta de Vigo Villarreal izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Sport Celta de Vigo Villarreal maçı canlı izle Taraftarium24 Celta de Vigo Villarreal izle Kralbozguncu

Yeni bölüm fragmanına göre, Azem ve Dilber arasında bir ayrılık gerçekleşiyor. Azem’in kendisinden ayrıldığını öğrenen Dilber, büyük bir aşk acısı çekmeye başlıyor. Diğer yandan, Azem ve Piraye arasında da hızlı gelişen olaylar dikkat çekiyor. Fragmanda, Azem’in Piraye ile baş başa yemek yediği ve sonrasında onu evine kadar bıraktığı sahneler yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken, senaryo BKM imzası taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç’in yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, İrem Çıray ve birçok başka isim yer alıyor.

İnci Taneleri 12. bölümü ile izleyicilere karmaşık ilişkiler ve duygusal anlarla dolu bir bölüm sunmayı vadediyor. Bu heyecan dolu bölümü kaçırmamak için Perşembe akşamı Kanal D’de izlemeyi unutmayın!

Kaynak: Diyarbakır Söz