"Gelin evi" denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri: Gelin Evi İlayda Aktan kimdir? Ancak pek çok kişi, bu ismi duyunca hala birçok soru işaretiyle karşı karşıya kalıyor. Kimdir, ne iş yapar, nereden gelir? İşte bu merak edilen soruların cevapları... Gelin evlerinin en dikkat çekici isimlerinden biri olan İlayda Aktan'ı yakından tanımak isteyenler için işte detaylar...

Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına 3 atama: Ekinci, Yılmaz ve Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına 3 atama: Ekinci, Yılmaz ve Duran kimdir?

Gelin Evi İlayda Aktan kimdir?

Show TV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelin Evi programı, bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yarışmacı kadrosuna birbirinden iddialı isimlerin katıldığı programda, bu hafta dikkatleri üzerine çeken isim ise İlayda Aktan oldu. 23 yaşında ve 11 aylık evli olan İlayda Aktan, Diyarbakır kökenli bir radyoloji teknikeri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Gelin Evi'nin yeni bölümü, İlayda Aktan'ın performansıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye aday görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ