Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday adaylık başvuru süreci devam ediyor.

Fatih Erbakan'dan sokak hayvanları açıklaması Fatih Erbakan'dan sokak hayvanları açıklaması

Yoğun bir başvuru sürecinin yaşandığı MHP Rize İl ve İlçe Başkanlıklarında; Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olmak isteyenler müracaatlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, bugün MHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru formunu, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a sunan Başkan Karagöz akabinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

-“Çay koyduk yeniden başlıyoruz”
Aday adaylık müracaatı sonrası açıklama yapan Başkan Karagöz; “İlçemize hizmetimizin devamı için önümüzdeki yerel yönetimler seçimlerinde tekrar İkizdere Belediye başkan adaylığımızı genel merkezde yaptık. Adaylık başvuru formumuzu Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz başkanımıza sunduk. Başkanım Biz size güveniyoruz. Allahın izniyle İkizdere Halkının teveccühü ile hizmetlerinizin devamı için tekrar sana yetki vereceğinden eminim dedi.  

Adaylık başvurumuzu yaptıktan sonra Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Hep söylüyoruz bu ülkenin Milliyetçi Hareket Partili kadrolara ihtiyacı var. Rabbim bizi bize güvenenlere mahcup etmesin inşallah “ dedi.

Haber: Büşra Bayraktutan
 

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN