Levent Balcı neden istifa etti? Gelecek Partisi Rize'de şok istifa Levent Balcı neden istifa etti? Gelecek Partisi Rize'de şok istifa

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan; “31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri; tüm yurdumuzda olduğu gibi Rize'de de huzurla tamamlanmış, vatandaşlarımız demokratik iradelerini sandıkta beyan etmiştir. Muhakkak ki kazanan demokrasimiz olmuştur” dedi.

Milletimizin iradesi başımızın tacıdır. Milletimizin seçimlerde bizlere verdiği mesajı doğru değerlendirecek, eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza daha da güçlenerek devam edeceğiz diyen Başkan Alkan; “Rize'de var olan 18 seçim bölgesinin 13'ünde seçime katılan partimiz, Çayeli ve Madenli'de galip gelmiş ve yerel iktidarı kazanmıştır. Diğer seçim bölgelerinde de İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri kazanmıştır” dedi.

Bu minvalde Fındıklı'dan İkizdere'ye kadar iradelerini sandığa yansıtan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum diyen Alkan; “Demokrasinin taçlanması için mücadele eden siyasi partilerin tüm adaylarına teşekkür ediyorum. Yerel yönetimleri devralan tüm belediye başkanlarımıza, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerine ve muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Alkan; “Kazanan belediye başkanlarımızın vatandaşlarımızın yerelde huzur ve refahı için mücadele edeceklerine inanıyor, Milliyetçi Hareket Partisi olarak siyasi parti ayırt etmeksizin tüm belediye başkanlarına eşit mesafede yaklaşarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi beyan ediyorum. Seçim süreci boyunca partimizin yerelde iktidarı için canla başla çalışan tüm belediye başkanı, il genel ve belediye meclisi adaylarımıza; teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza ve her bir dava arkadaşıma hürmet ve şükranlarımı iletiyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU