Yaşadığımız sıkıntılardan bir tanesi Fransa ve İsrail meclisleri ile ABD meclislerinden çıkacak olan Ermeni Yasa tasarısı bu tasarılar çoğu dönemlerde ülkemizi sıkıntılara sokmakta, yakın komşumuz olan ve yakın tarihlerde sıkıntı yaşamadığımız Ermenistan ile aramızın gerilmesine neden olan bu yasa tasarıları belki Ermenistan Devlet Başkanı veya Ermeni bakanların lobileri ile oluşmakta, ancak Ermeni halkının büyük bir çoğunluğunun hiç de benimsemediği bu yasa tasarıları zaman, zaman ülkemizde 7 den 70 e herkesin canını sıkmakta.

     Bugün Avrupa ülkelerinin birçoğunda ekonomik krizler had safhada olurken ülkemizde yaşanmayan bu sıkıntı Avrupa ülkelerinin canını sıkmakta, yıllardır terörü başımıza bela eden ve halen mücadele ettiğimiz terörü destekleyen bu ülkeler Türkiye’nin düzlüğe çıkmasını istememekteler, belimizi düzeltmeye başladığımız anda ise teröre destek veren bu ülkeler “ ERMENİ TASARISI” adı altında hemen ortaya yeni bahaneler bulmakta.

     Terör ayrı bir konu iç işleri bakanının geçtiğimiz günlerde BDP nin terörün destekçisi olduğunu söylemesi hiç de yalan değil, yıllardır biz bunu biliyoruz. Dış destekli ve PKK destekli BDP aslında meclis çatısı altında olmaması gereken bir parti, sivri kelimeler, sivri çıkışları ile bilinen BDP nin mecliste yemin yapması ise sadece aldatmaca. Teröristleri şehit diye adlandıran bu zihniyet ermeni lobisinin uşaklığını yapmakta.

      NERDE BİZİM MECLİS

Her yıl sıkıntısını yaşadığımız ve çeşitli ülkelerce gündeme getirilen Ermeni Tasarısı ile günlerce, beklide aylarca lobiler yapmak zorunda kalıyoruz, hükümet bazı yatırımlar uygulamaya koymak zorunda kalıyor. Bence hiç başımızı ağdırtmaya gerek yok, bizim de meclisimiz var, bizim de meclisimiz o ülkeler için karar çıkartabilir. Örneğin Fransa kurtuluş savaşında Maraş bölgesindeydi, hangi hakla girmişti bu ülkeye, Kazlaklar ne işi vardı Çanakkale boğazına, İngilizler neden Türkiye yi istila etmeye çalıştılar. Bunlar gündeme getirilebilir ve meclisimiz bunlarla ilgili karar alabilir.

      Ancak benim kafamda olan tek şey,, Bu yasa tasarısını gündeme getiren parlamenterler için tek karar” İ…..ne Parlamenterler” yasası.