Her hafta perşembe günleri ekrana gelen Hudutsuz Sevda yeni bölüm başladı. Ezeli düşmanların çocukları Halil İbrahim ile Zeynep Leto aşkları uğruna tüm engelleri yıkmaya çalışırken beklenen son geldi. Hudutsuz Sevda 26 bölüm full izle hesap günü geldi çattı. Hudutsuz Sevda 26 bölüm izle full HD tek parça oğlunu feda eden Nihat kararını verdi. Ne kadar acımasız bir adam olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Hudutsuz Sevda son bölüm full izle Zeynep’in en savunmasız halinde yaklaşan ölüm meleği harekete geçti. İşte Now TV canlı Hudutsuz Sevda izle 26. bölüm ekranı..

Adıyaman'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Adıyaman'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM CANLI İZLE NOW TV

Hudutsuz Sevda 26 Bolumuyle 28 Mart Persembe Saat 20 00 De Now Da 5162 Jpg

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA 

Hudutsuz Sevda 26 bölüm full izle herkes kendi oğlunu işin içinden sıyırmaya başladı. Nihat kararını çoktan verdi. Ne kadar acımasız bir adam olduğunu kararını babalara açıklarken kanıtladı. Bir baba oğluna kızabilir hatta cezalandırabilir fakat onu öldürebilir mi merak eden izleyiciler gözlerini Yılmaz’a çevirdi. Hudutsuz Sevda son bölüm full izle Halil İbrahim, Nihat’ın ava giderken avlanması için bir plan yaptı. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst etti. Bu sefer avlanan kendisi mi olacak merak edildi. Hudutsuz Sevda 26. bölüm izle Zeynep en masum halinde uyurken yaklaşmakta olan tehlikenin kokusunu alamayınca korkulan oldu. Artık yolun sonu göründü. Hudutsuz Sevda 26. bölüm 28 Mart Perşembe saat 20.00’de NOW’da..

Kaynak: Haber Merkezi