Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki Adem Gürler, arkadaşından gelecek 6 bin 750 lira için bankacılık uygulamasına girdiğinde hayatının sürprizini yaşadı. Hesabında tam 55 milyon lira gören Gürler, adeta donakaldı.
“Banka çalışanları bile önce 55 bin sandı, sonra 55 milyon olduğunu görünce şoke oldular. O an gözlerime inanamadım. Yaşam bitti, hayaller başlamıştı” diyen Gürler, paranın ardından hesabının bloke edildiğini ve işlem yapamadığını söyledi. Gürler, yetkililerden sürecin açıklığa kavuşturulmasını talep etti.
Gürler, “Bu para hayal kurulacak kadar büyük. 55 yıl çalışsam bu miktarı bir arada göremezdim. Banka çalışanları da önce 55 bin, sonra 55 milyon olunca kendinden geçti” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada benzer örnekleri araştırdığını belirten Gürler, “Milyonda bir başıma gelmiş bir olay. 34 yaşımda böyle bir şey yaşadım, muhtemelen bir daha da yaşamam” dedi.
Yetkililer, paranın kaynağını ve hesabın bloke edilme gerekçesini araştırıyor. Gürler ise sürecin yasal yollarla çözülmesini bekliyor.





