Sezonun başlamasına biraya yakın bir süre kalmış ya da resmi transfer sezonu bir aydan fazla oluyor ki başlamış.Bölge temsilcilerimiz Trabzonspor ve Rizespor ne iş yapıyor acaba;

    Trabzonspor Şenol hoc nebzinde kampta çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Aslında sözüm kamp veya ekip için değil, sözüm kravatlılara..Takım kampının yarısını tamamlamasına rağmen yönetim hala transferleri bitirmemiş. Her gün ayrı bir oyuncu isimi yazılıp çiziliyor. Oysa ligin bitmesine beş altı hafta kala şöyle deniliyordu; şu anda izleme komitelerimiz oyuncuları izliyor, lig bitiminde imzalar attırılıp kampa yetiştirileceklerdir. Sayın başkan şimdi çıkmış diyor ki; izleme komitelerimiz başarısız olmuşlardır. Çok ayip ya, sanki Trabzonspor camiasi futbolu bilmiyor ya. Sokaktan bir taraftar size oyuncu bulurdu. Menacerlee kulak vereceğinize camianın adamı o kadar futbol adamı varken ayrıca A.Suat hoca, Özkan hoca, bunlar hep teknik kadro içinde olmalarına rağmen ne yapıyorlar.

   Sayın başkan, öyle bazi isimleri öne atıp aldık alacağız demeyin. İkiyüz, beşyüz bin dolardan sebep oyuncu alamıyorsanız siz büyük külüp olamazsınız.Birakın Dünya kupası maçlarını da kendi takımına yönelen. Kombinede satamazsınız oyuncuda alamazsınız. Takıma nokta vuruşu gol yapacak santraför ve kanatlara  oyuuncular lazım. Tayfunlarla, Tosunlarla bu işlker olmaz. Aksi halde Avrupoa liginde turu geçemez Şenol hocanın da başını yersiniz.

    Rizesporumuza gelince, sayın yönetim bekliyor bekliyor gık edip bir oyuncu alıyor. Mahmutpaşa pazarındanmı alındı bilmiyoruz ama Nijeryalı forvet ve sonrasında da İzmirde Altay’da Kılıçarslan varken Karşıyakadan kaleci almaları zaten hata.  Küme düşen takım Kocaelispordan başka takımlarda oyuncu yok ki adeta hergün Körfez ekibinin oyuncularıyla gündeme gelen Rizespor galiba bu sezon Kocaelisporun yanına gitmeye kararlı. O kadar kaliteli oyuncularmıydılar ki küme düştüler. Bir atasözü vardır. Bedava sirke baldan tatlıdır. Rizespor bedava oyuncu arıyor. Yapamıyorsanız bırakın Allah aşkına.

   Takım içine enazından iki tane birinci lig futbolcusu olmalıdır. Transferleri bölgeye yakın yerlerden değerlendirin. Sadri Şenerle ben konuşurum iki oyuncu vermesi için. Öyle medya aracılığıyla  değil, makamına giderek oyuncu isteyin. Sakın kızmayın herkes işini yapacak. Sizler işinizi yapın biz alkış tutalım. Eleştirilmekte bir erdemdir. Göremiyoruz doğrunuzu inanın o taraflarınızı da yazmak istiyoruz.

   Kısacası şu ki; aynı tas aynı hamam. Yine taraftar mutsuz, yine taraftar kandırılıyor, yine yalan yalan..