Hakmar alışveriş mağazalarında satışa sunulacak olan kampanyalı ürünlerin özelliklerinin, satış fiyatlarının ve görsellerinin yer aldığı Hakmar 25 Ocak 2024 kataloğu kitapçıkları makalemizde yayınlandı. Hakmar aktüel ürünleri hakkındaki tüm merak ettiklerinizi öğrenebilmek ve aktüel ürünlerin görsellerine göz atabilmek için makalemizde yayınlanmakta olan 25 Ocak 2024 Hakmar kataloğu kitapçıklarını inceleyebilirsiniz.

Perşembe gününden itibaren tüm Hakmar şubelerinde ve Hakmar Express Online alışveriş sisteminde satışa sunulacak olan kampanyalı ürünlerin indirimli fiyatları 1 Şubat 2024 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kampanyalı ürünleri hem şubelerden hem de online alışveriş sisteminden indirimli fiyatlarıyla temin edebilirsiniz. Fakat kampanyalı ürünlerin sınırlı stoklarda olduğunu unutmamalısınız. Çünkü kampanyalı ürünler sınırlı sayılarda olduğu için kısa bir süre içerisinde tükenebilir. Bu nedenle satın almak istediğiniz herhangi bir aktüel ürün varsa elinizi çabuk tutarak ya herhangi bir Hakmar şubesiniz ziyaret etmelisiniz ya da Hakmar Express online alışveriş sistemini kullanmalısınız.

Hakmar 25 Ocak 2024 Kataloğu Kampanyalı Ürünleri Neler?

Hakmar 25 Ocak 2024 Kataloğu içerisinde hangi ürünler olduğunu, bu ürünlerin özelliklerini, satış fiyatlarını ve görsellerini makalemizin bu bölümünde bulabilirsiniz.

hakmar-18-ocak-2024-katalogu-1hakmar-18-ocak-2024-katalogu-2hakmar-18-ocak-2024-katalogu-3