Hakan Çalhanoğlu-Sinem Çalhanoğlu çifti 2017 yılında dünyaevine girdi. Bir dönem ihanet iddiaları ile gündeme gelen Hakan Çalhanoğlu-Sinem Çalhanoğlu ilişkilerine ikini bir şans verdi ve kötü günleri geride bıraktı.

HAKAN ÇALHANOĞLU OĞLU ASİL CAN İLE POZ VERDİ

Üçüncü kez anne ve baba olmanın sevincini yaşayan ünlü çiftten ünlü futbolcu Çalhanoğlu, Asil Can adını verdiği oğlu ile ilk kez kamera karşısına geçti. Sosyal medya hesabından oğluyla çekildiği kareyi yayınlayan Çalhanoğlu, gönderisine nazar boncuğu emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Ünlü futbolcunun paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

MİLLİ MAÇTA OYNAMADI

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise, A Millî Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır.

HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR?

Hakan Çalhanoğlu, 8 Şubat 1994 tarihinde Almanya'nın Mannheim şehrinde doğan bir Türk futbolcudur. Orta saha pozisyonunda görev alan Çalhanoğlu, kariyerine Almanya'nın Karlsruher SC takımında başladı. Daha sonra Hamburger SV'ye transfer oldu ve burada gösterdiği performansla dikkat çekti.

Hakan Çalhanoğlu'nun uluslararası alanda tanınmasının önemli bir sebebi, Türkiye milli futbol takımında da forma giymesi. A milli takım formasını giyen Çalhanoğlu, Türkiye'nin orta saha oyuncusu olarak önemli bir rol üstlenmiştir.

Samsun'da özel gereksinimli Şebnem'e doğum günü sürprizi yapıldı Samsun'da özel gereksinimli Şebnem'e doğum günü sürprizi yapıldı

Kulüp kariyerindeki bir diğer önemli durağı ise Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'dir. 2014 yılında Leverkusen'e transfer olan Çalhanoğlu, burada da başarılı performansıyla dikkat çekti. 2017 yılında İtalya Serie A takımlarından AC Milan'a transfer oldu. Milan'da geçirdiği süre boyunca, serbest vuruşlardaki becerisi ve orta sahadaki liderliğiyle tanındı.

Çalhanoğlu, 2021 yazında AC Milan'dan ayrılarak İtalyan rakipleri Inter Milan'a transfer oldu. Bu transferle birlikte Serie A'da forma giymeye devam etti.

Hakan Çalhanoğlu, oyunda yaratıcılığı, pas yeteneği ve serbest vuruşlardaki becerisiyle tanınan bir oyuncudur. Oyun görüşü, top sürme yeteneği ve gol atma özellikleriyle futbolseverlerin ilgisini çekmektedir.

Editör: EDİTÖR - 2