Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş Yıldönümü Rize'de yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Antalya'da yaşayan Rizeliler polis hemşehrileri Mustafa Çilingiroğlu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Çilingiroğlu'na gerçekleştirilen sürpriz ziyarete Kemer ilçesi Belediye Kaymakamı iken 2011 seçimleri dolayısıyla görevinden istifa ederek Rize'den Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklayan Bayramali Köse, Antalya Karadenizliler Derneği Başkanı Halis Ekşi, Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Ahmet Yelken, Ekşioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Ekşi, Martı Gıda'nın Genel Müdürü Güneysulu hemşerimiz Mehmet Kanbur, Metro Turizm'in ortağı Hamdi Güneş, Çayelili Kemal Usta ve arkadaşları katıldı.

Antalya'da başarıyla görev yapan polis memuru hemşerimiz Çilingiroğlu, böyle anlamlı bir günde sürpriz bir ziyaretle karşı karşıya kaldığını belirterek 'Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümünde böylesine sürpriz bir ziyaretle karşılaşmanın beni çok duygulandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etmeliyim. Yirmi yıldır emniyetçiyim ve Rizem'den ayrıyım. Fakat ana gibi yar Rize gibi de diyar kesinlikle olamaz. Buradan bütün Rizeme sevgi ve selamlarımı iletmek istiyorum' dedi.

Ziyaret grubundakiler bir süre Çilingiroğlu ile sohbet ederek hasret giderdikten sonra birlikte yemek yediler.

1.20110409234920..jpg

Editör: HABER MERKEZİ