15 Şubat 2024 Piraziz / Giresun Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır
Piraziz şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Giresun'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Piraziz ilçesi de aldı. Piraziz ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 15 Şubat 2024 Piraziz / Giresun Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Giresun Piraziz için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 15 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Giresun
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Piraziz
Hangi Piraziz bölgeleri Elektrikten Etkilenecek? : EREN MAH. - YENİ MAH. - AYDERE MAH. - MADEN MAH. - ETLİKKIRAN MAH. - KALEYANI MAH. - KARGI MAH. - ŞIHKIRAN MAH. - ŞEYHLİ MAH. - GÖKÇEALİ KÖYÜ AKELMA MEVKİİ - NEFSİ PİRAZİZ KÖYÜ - GÖKÇEALİ KÖYÜ BAYRAMŞAH MEVKİİ - ALİDEDE KÖYÜ - BOZAT KÖYÜ BOZAT MEVKİİ - GÖKÇEALİ KÖYÜ KAYABAŞI MEVKİİ - ÖRNEKKÖY KÖYÜ - KILIÇLI KÖYÜ - ESENTEPE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ - ESENTEPE KÖYÜ KAVRAZLI MEVKİİ - ESENTEPE KÖYÜ KIRAN MEVKİİ - GÖKÇEALİ KÖYÜ GÖKÇEALİ MEVKİİ - BALÇIKLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ - BALÇIKLI KÖYÜ HAPANCA YOLU MEVKİİ - GÜNEYKÖY KÖYÜ - ÇAYIRKÖY KÖYÜ - BOZAT KÖYÜ GÖLDÜZÜ MEVKİİ - MEDRESE KÖYÜ MEDRESE MEVKİİ - ŞEREFLİ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ - GÜZELKÖY KÖYÜ - DEREGÖZÜ KÖYÜ DEREGÖZÜ MEVKİİ - MEDRESE KÖYÜ AKTAŞ MEVKİİ - BOZAT KÖYÜ BİTENE MEVKİİ - AKÇAY KÖYÜ - TEPEKÖY KÖYÜ ORTA MEVKİİ - TEPEKÖY KÖYÜ YAVRUTAMI MEVKİİ - YUNUSEMRE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ - YUNUSEMRE KÖYÜ ARMUTDÜZÜ MEVKİİ - ARMUTÇUKURU KÖYÜ - ÇAĞLANDERE KÖYÜ -
Piraziz'ta Elektrik Niye Kesik? Nedeni : İşletme Bakım Çalışması
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 15 Şubat 2024 Perşembe 07:30
Elektrik kesintisi bitiş saati : 15 Şubat 2024 Perşembe 07:45
Haber Kaynağı : Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.

15 Şubat 2024 Piraziz / Giresun Elektrik Kesinti BilgisiGiresun Piraziz ilçesinde bugün toplam 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Giresun genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Piraziz de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-15 tarihli Giresun, Piraziz Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.
Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Giresun
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Piraziz
Dikkat! Piraziz için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : EREN MAH. - YENİ MAH. - AYDERE MAH. -
Dikkat! Piraziz'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : İşletme Bakım Çalışması
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 15 Şubat 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 15 Şubat 2024 Perşembe 15:00
Haber Kaynağı : Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.

Editör: HABER MERKEZİ