Galatasaray Hatay maçı canlı izle HD Galatasaray Hatay canlı maç izle Galatasaray Hatay macini canli izle hd izle, GS macini canli izle, sifresiz macizle GSmaci canlimac, GS maci canli yayin izle hd, Galatasaray Hatay canli mac izle, Galatasaray canlı maç izle canlı hd, hatay canli maci izle hd, GSmacivar GSmaci Galatasaray GSmaciizle, Galatasaray Hatay maci izle canli sifresiz, GS maci izle canli

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, Hatayspor’u konuk ediyor. Bu sezon ligdeki tek yenilgisini Akdeniz ekibinden alan Galatasaray maça çok konsantre. Ligde 81 puanla zirvede yer alan sarı kırmızlı ekip hata yapmak istemiyor. Maçtan önce en çok merak edilenlerden biri de Galatasaray’ın muhtemel 11’i ve maçın ne zaman, nerede yayınlanacağı.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL 11’İ

Galatasaray’da sakatlıları bulunan Davinson Sanchez ve Serge Aurier Antalya kampına takımla birlikte götürüldü iki oyuncunun da kadroda olup olmayacağı merak konusu. Hatayspor maçı öncesi Günay Güvenç 2 maçlık cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Hatayspor maçında Okan Buruk’un tercih etmesi beklenen 11; Muslera ; Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn; Torreria, Kerem Demirbay; Zaha, Mertens, Barış Alper Yılmaz; Icardi.

 OKAN BURUK REKORLARA DOYMUYOR

Galatasaray’ın başına geçtiğinden beri birçok rekor kıran Buruk gözünü yeni bir rekora daha dikti. Okan Buruk’un yeni hedefi Mayıs 2001 - Mayıs 2002 yılları arasında Galatasaray’ın Mircea Lucescu yönetiminde 18 maçlık iç saha galibiyet serisini kırmak. Ligin 29.Haftasında evinde Çaykur Rizespor’u yenerek takımının başında Süper Lig’in geçtiğimiz sezonunun son 3 ve bu sezon 31.Haftaya kadar oynanan 15 maçın hepsini galibiyetle geçen Okan Buruk, Lucescu’nun rekoruna ortak olmuştu. Hatayspor maçını da galibiyetle geçmeyi başarabilirse Okan Buruk bir rekorun daha sahibi olacak.

MEKANTV GS HATAY MAÇI CANLI İZLE

Galatasaray’da Hatayspor maçı öncesinde Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu mücadelede sarı kart görmeleri durumunda Corendon Alanyaspor mücadelede forma giyemecekler. Hatayspor maçında sarı kırmızılarda tek eksik PFDK tarafından 2 maç ceza verilen tecrübeli eldiven Günay Güvenç.

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

2 Nisan Salı günü RAMS Park’ta oynanacak mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. 20.30’da başlayacak olan zorlu mücadele beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray - Hatayspor maçının muhtemel 11'leri: 

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi. 

Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Rivas, Rui Pedro, Dele-Bashiru, Doğukan, Strandberg.

TARAFTARİUM24 GS HATAY MAÇI CANLI İZLE

Sarı-Kırmızılılar’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dries Mertens, Hatayspor karşısında da başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor. Milli ara öncesi oynanan Kasımpaşa karşılaşmasına damgasını vuran isimler arasında yer almıştı. 4-3’lük mücadelede 1 gol ve 1 asistle oynayan 37 yaşındaki yıldız, ligde çıktığı son 7 karşılaşmada 2 gol ve 4 asistle tüm dikkatleri üzerine çekti.

SELÇUKSPORTS GS HATAY MAÇI CANLI İZLE

Ligde Hatayspor’u ağırlayacak Galatasaray, bu karşılaşmanın son antrenmanını, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanın, taktik ağırlıklı gerçekleştiği öğrenildi. Buruk’un, çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunduğu bildirildi.

JUSTİNTV GS HATAY MAÇI CANLI İZLE

Cim Bom’un formda oyuncuları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu’nun, Süper Lig kariyerinde bu akşamki rakipleri Hatayspor’a karşı 3 golü bulunuyor. Kerem’in, Hatay’dan daha fazla gol attığı tek rakibi ise 4 kez ağlarını havalandırdığı Kasımpaşa. Ligde son gollerini 2-1 kazanılan Antalya maçında kaydeden Milli futbolcu, 3 maçlık gol hasretine de Rams Park’ta son vermek istiyor.

KRALBOZGUNCU GS HATAY MAÇI CANLI İZLE

İstanbul takımlarına konuk olduğu son 5 Süper Lig maçından 1 puan çıkarabilen Hatayspor (1 beraberlik, 4 mağlubiyet), son galibiyetini bu sezonun ilk haftasında Pendikspor’u 5-1 yenerek aldı. Volkan Demirel’in öğrencileri, ligde genel tabloda 5 maçlık galibiyet hasretine ise Milli ara öncesinde sahasındaki 3-0’lık Samsunspor maçıyla nokta koymuştu

Kaynak: Haber Merkezi