Haber Foto Galeri

Hüseyin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Abone Ol

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, hafta sonunu ana-baba ocağı, memleketi Rize'de geçirdi. Bir dizi programlara katılan Erdoğan, son olarak Ayder yaylasını ziyaret etti ve Ankara'ya döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memeleketi Rize'de kaldığı süre boyunca birçok teşkilat mensubu ile buluştu. Erdoğan'ın gündeminde, yaklaşan yerel seçimler vardı.

AK PARTİ'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI AK Parti'de bugün gerçekleşecek olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, MYK'ya yetki verilmesi ve aday belirleme sürecinin başlaması bekleniyor. Aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için öne çıkan tarih ise 31 Ocak 2024...

TEMAYÜL YOKLAMASINA SOKULACAK AK Parti yönetimi, teşkilatından belediye başkanlarına ilişkin 2 isim isteyecek. Havuzda toplanacak isimler temayül yoklamasına sokulacak.

Belediye başkan adaylarının ilanı ile ilgili sürecin kasım ayının sonunda başlaması ve ocak sonuna kadar sürmesi planlamalar arasında yer alırken seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısının ise 31 Ocak’ta yapılması düşünülüyor. Adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor.

ÇAYELİ İÇİN NE KONUŞULDU AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, partisinin belediye başkanlığı adaylığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki isim verdiği kulis bilgileri arasında yer aldı.

Öztürk'ün verdiği isimler arasında, Rize'de bir kamu kurumunda üst düzey yöneticilik yapan bir isimin olduğu biliniyor.

MHP ile İTTİFAK NASIL OLACAK? Öte yandan MHP ile ittifak sürecinin nasıl şekillendirileceği ve hangi illerde ortak aday çıkartılacağı masaya yatırılacak.

Özellikle Rize'de AK Parti belediyesi olmayan Çayeli, Derepazarı, Fındıklı ve İkizdere ilçelerinde nasıl bir yol izleneceği merak konusu...