Haber: Hüseyin Altun - Rize’de geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına sonucu pek çok bina hasar alırken Rize Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyon’unun çatısı da uçarak hasar aldı. Fırtına sonrası pansiyon çatısından uçan parçalar okul çevresinde toplanmayı bekliyor.

Rize Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyon çatısının kısa süre önce tadilattan geçtiğini belirten öğrenciler ilk fırtınada uçan çatı sonrası oldukça mağdur olduklarını dile getirdiler. Pansiyon içine akan sulardan korunmak için eşyalar üzerine siyah torbalar örtüldü.

Çölyak hastası kızı ve yeğeni için yaptığı pizzayı aynı rahatsızlığı bulunanlara sunuyor Çölyak hastası kızı ve yeğeni için yaptığı pizzayı aynı rahatsızlığı bulunanlara sunuyor

Pansiyonda kalan öğrenciler; ders çalışma alanları başta olmak üzere pek çok önemli noktanın kullanımı kısıtlanırken, evleri okul ulaşımına uygun olan öğrenciler pansiyon yerine evden okula gitmeyi tercih ettiklerini belirttiler.

Okul resmi bir açıklama yapmazken, öğrenci velileri mağduriyetin nasıl giderileceği konusunda endişeli olduklarını ifade ederek, ‘’Okul pansiyonunda kalan öğrencilerin çalışma ortamı olumsuz etkilendi. Bir an önce pansiyon tadilatı tamamlanıp olası kötü durumlara mahal verilmemeli’’ dediler.

Editör: EDİTÖR - 1