Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldukça yazımız güncellenmektedir. Evde bakım maaşının banka hesaplarına geçmesini bekleyen bireyler, Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesinin hangileri olduklarını merak etmektedir.

2024 Şubat ayı evde bakım maaşı yattı mı, Şubat 2024 evde bakım parası ne kadar, 2024 Şubat evde bakıcı paraları ve evde bakım hizmetleri tutarı hakkında güncel bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Evde bakım maaşı ne zaman yatar?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından. evde bakım maaşları her ayın 10 ile 30 arası hak sahibi kişilerin hesaplarına yatırılmaktadır.

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak?

Engelli ve hasta yakınlarına bakan bakıcıların, alacakları bakım parasının ne zaman yatırılacağı merak edilenler arasında. 2024 Şubat evde bakım maaşları için ödeme tarihleri 10 Şubat ile 29 Şubat arası hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.

Evde bakım maaşı ne kadar oldu?

2024 yılı 1. dönem asgari ücret ara zammı ile beraber evde bakım maaşına yapılan zam oranı da netleşti. Buna göre Şubat ayı itibari ile geçerli olan evde bakım maaşı şu şekildedir;

Kaynak: HABER MERKEZİ