ATV ekranının en sevilen yapımlarından Esra Erol’da canlı yayın başladı. Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Esra Erol’da son bölüm Ümmü Gülsüm akıbeti belli oldu. Günlerdir kendisinden haber alınamayan Ümmü Gülsüm ortaya çıktı. Esra Erol’da canlı izle herkesi şaşkına çeviren Ümmü Gülsüm kocası Ferdi Taşan, kayınpederi Nazım Taşan ve annesi Songül hakkında öyle şeyler söyledi ki ağızlar açık kaldı. “Kocam, kayınpederim ve ben birlikte yattık” diyen Ümmü Gülsüm olayı son durum belli oldu. İşte Esra Erol Ümmü Gülsüm olayı perde arkası..

ESRA EROL ÜMMÜ GÜLSÜM OLAYI

Gündüz kuşağının sevilen yapımı Esra Erol’da yeni bölüm Ümmü Gülsüm gizemi çözüldü. Annesi Songül tarafından sosyal medyadan tanıştığı Ferdi Taşan’la evlendirilen Ümmü Gülsüm olayı ekrana geldi. Nazım Taşan’la dünür olan Songül, “Kocası ve kayınpederi kızımı öldürdü” diyerek Esra Erol’un kapısını çaldı. Kızı Ümmü Gülsüm’ün 2 Mayıs’tan beri kayıp olduğunu söyleyen Songüldamadı Ferdi Taşan ve dünürü Nazım Taşan’ı işaret etti. Damadı ile ailesinin 11 aydır kızını göstermediklerini söyleyen Songül Hanım, “Annesi kızını dövüyor” diyerek uzaklaştırma karar aldırıldığını söyledi.

ESRA EROL’DA ÜMMÜ GÜLSÜM BULUNDU MU?

Esra Erol canlı yayın çıkan Ümmü Gülsüm, “Tefecilerden borç almışlar. Bana da 70 bin lira kredi çektirmeye çalıştılar. Çekmeyince düşman oldular. Kayınpederim evin içinde şortla atletle gezebilirsin diyordu. Kendisi de çamaşırla geziyordu” deyince ağızlar bir karış açık kaldı. Devamında ise, “Sürekli tacizde bulundu. Kayınpederim kaç kere çocuğumu dövdü. Çıtımı çıkaramadım. Kocam babamın köleliğini yapacaksın derdi. Kayınpederim kumar oynamaya kahveye yanında beni de götürüyordu” diye konuştu. Herkesi şoke eden Ümmü Gülsüm, “Kayınpederim, kocam ve ben aynı odada yatardık. Mahalledeki herkes biliyor. Tüm komşularımız biliyor. Senin baban zaten sapık ki…” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi