Çayeli’nin tanınan esnaflarından Okyanus Balıkçılığın sahiplerinden Mehmet Yazıcı, Denizcilik spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen ülke genelinde bir çok yarışmada adından söz ettiren ve bir sporcusunu Kano Milli takımına gönderen Çayeli Denizcilik Meslek Lisesi’nin sporcularına spor malzemesi hediye eden Mehmet Yazıcı 'Başarı gençlerden, destek bizden’ diyerek Çayeli deniz kıyısında olmasına rağmen su sporları ile ilgili hiçbir faaliyetin olmaması büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek, gençlerin su sporları ile ilgilenmesini sağlamak amacı ile Denizcilik Lisemizin bünyesinde bir kulübün kurulmasından son derece memnun oldum. Denizcilik spor kulübüne ben ve benim gibi spora gönül veren esnaf arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen her türlü desteği bundan sonrada vereceğiz. Çayeli’nden milli takıma yeni sporcular yetiştireceğiz' dedi.

Okul Müdür ve aynı zamanda Denizcilik Spor Kulübü Başkanı Bülent Savaş Furat yapılan yardımlardan son derece memnun kaldıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ