25 Mart 2024 Pazartesi günü Eskişehir'de Elektrik Kesintisi! elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı! İşte 'elektrik kesintisi' yaşayan ilçelerin güncel tam listesi.

Alpu, Eskişehir 2024-03-25 14 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler

Alpu şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Eskişehir'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Alpu ilçesi de aldı. Alpu ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. Alpu, Eskişehir 2024-03-25 14 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi kermes açtı Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi kermes açtı

Eskişehir Alpu için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Alpu
Duyuru: Alpu İlçesindeki Kesintiden Etkilenecek Bölgeler MERKEZ - AKTEPE : AKTEPE SOKAK MERKEZ - ESENCE : , ESENCE SOKAK MERKEZ - UYUZHAMAMKÖYÜ : , UYUZHAMAMKÖYÜ SOKAK MERKEZ - KOŞMAT : , YAYIKLI SOKAK özel müşteri çalışması
Duyuru: Alpu'taki Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Mart 2024 Pazartesi 14:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Mart 2024 Pazartesi 17:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

25 Mart 2024 Seyitgazi / Eskişehir Elektrik Kesinti Detayı

Eskişehir ilinde 2024-03-25 tarihinde Seyitgazi ilçesinde 1 saat 30 dakika süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Eskişehir genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Seyitgazi ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Seyitgazi Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 1 saat 30 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Seyitgazi
Eskişehir Seyitgazi'ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : MERKEZ - DEĞİŞÖREN : , DEĞİŞÖREN SOKAK MERKEZ - SARAYÖREN : , SARAYÖREN SOKAK , YENİ SARAYÖREN SOKAK MERKEZ - TAŞLIKKÖY : , TAŞLIKKÖY SOKAK MERKEZ - YENİKENT : , YENİKENT SOKAK yeni abone bağlantısı yapılacaktır.
Eskişehir Seyitgazi'ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Mart 2024 Pazartesi 10:30
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Mart 2024 Pazartesi 12:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Alpu, Eskişehir 25 Mart 2024 10 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler

Eskişehir Alpu ilçesinde bugün toplam 2 saat 55 dakika süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Eskişehir genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Alpu de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-03-25 tarihli Eskişehir, Alpu Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. 

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 2 saat 55 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Alpu
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : MERKEZ - AĞAÇHİSAR : , AĞAÇHİSAR SOKAK MERKEZ - ARIKAYA : , ARIKAYA SOKAK , KARAKUŞ SOKAK MERKEZ - BAŞÖREN : , BAŞÖREN SOKAK , SARIÇİÇEK SOKAK MERKEZ - BELKESE : , BELKESE SOKAK MERKEZ - BÜĞDÜZ : , BÜĞDÜZ SOKAK MERKEZ - DEREKÖY : , DEREKÖY SOKAK , YENİDEREKÖY SOKAK MERKEZ - GÖKÇEKAYA : , GÖKÇEKAYA SOKAK MERKEZ - KARACAÖREN : , GÜMELE SOKAK , KARACAÖREN SOKAK , KUYUPINAR SOKAK MERKEZ - ÖZDENK : , ÖZDENK SOKAK MERKEZ - SÖĞÜTÇÜK : , SÖĞÜTÇÜK SOKAK özel müşteri çalışması
Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Mart 2024 Pazartesi 10:05
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Mart 2024 Pazartesi 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

25 Mart 2024 Mihalıççık / Eskişehir Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır

Eskişehir Mihalıççık ilçesinde bugün toplam 2 saat 55 dakika süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Eskişehir genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Mihalıççık de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-03-25 tarihli Eskişehir, Mihalıççık Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. 

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 2 saat 55 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Eskişehir
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Mihalıççık
Dikkat! Mihalıççık için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MERKEZ - OTLUK : , OTLUK SOKAK MERKEZ - YALIMKAYA : , BAHÇEKUYU SOKAK , YALIMKAYA SOKAK MERKEZ - YEŞİLYURT : , YEŞİLYURT SOKAK özel müşteri çalışması
Dikkat! Mihalıççık'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Mart 2024 Pazartesi 10:05
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Mart 2024 Pazartesi 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)