Küçük Başkan, görevi devraldıktan sonra çevre ve başıboş köpeklerle ilgili talimatlar verdi. Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 4. Sınıf Öğrencisi Nisa Tahtacı, başkanlık makam aracıyla okulundan alınarak Büyükşehir Belediyesi’ne getirildi.

Şırnak elektriksiz kalacak! 5 Mayıs 2024 Pazar günü Şırnak'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Şırnak elektriksiz kalacak! 5 Mayıs 2024 Pazar günü Şırnak'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

Belediye binası girişinde Özel Kalem Müdürü Mahmut Bektaş tarafından karşılanan küçük başkan daha sonra başkanlık koltuğunu Başkan Mehmet Sekmen’den devraldı. Başkan Sekmen küçük başkana makamını devrederken görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda küçük başkan günün anlam ve önemini belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Nisa Tahtacı, okul bahçelerinin ağaçlandırılmasını istedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen program sonunda Nisa Tahtacı’ya hediye vererek okuluna uğurladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi

Kaynak: HABER MERKEZİ