Orman Haftası Münasebetiyle Ziyaret

21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Çiftçi, orman varlığını artırmak için planlanacak faaliyetleri ele aldı.

TÜRSAB Yetkilileriyle Görüşme

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Nuh Şenol ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Çiftçi, Erzurum’un 2025 yılında Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından turizm başkenti seçilmesinin önemine değindi. TÜRSAB yetkililerine ilimizde ve bölgemizde yürüttükleri turizm faaliyetlerinde başarılar diledi.

Aşıklar Çay Fabrikası Kura Listeleri Açıklandı! İşte sonuçlar Aşıklar Çay Fabrikası Kura Listeleri Açıklandı! İşte sonuçlar

Dünya Meteoroloji Günü Ziyareti

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü münasebetiyle Meteoroloji 12. Bölge Müdürü Ömür Demirgüneş ve kurum yöneticileri, Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Demirgüneş, Vali Çiftçi’ye ilimiz ve çevresindeki mevcut gözlem sistemleri ile meteorolojik tahminler hakkında bilgi verdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinliği

Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Zaferi” etkinliğine katıldı. Erzurum Teknik Üniversitesi Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün koruması ve bakımı altındaki çocuklar tarafından çeşitli tiyatro oyunları sergilenerek kahramanlık şiirleri okundu.

Kaynak: Haber Merkezi