Erzurum'un önemli projelerinden biri hayata geçiriliyor. Milli Savunma Bakanı Sayın Yusuf Tekin liderliğinde gerçekleşen verimli toplantıda, Erzurum'un tarihi miraslarından biri olan Eski Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi'nin Erzurum Lisesi'ne bağlanması kararı alındı.

Toplantıya; Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi, Erzurum Milletvekilleri Sayın Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Sayın İbrahim Küçükoğlu ve Erzurum Ticaret Odası Başkanı Sayın Saim Özakalın katıldı.

Erzurum'un simgelerinden biri olan ve önümüzdeki aylarda restorasyon çalışmalarına başlanacak olan Erzurum Lisesi, eski ihtişamına kavuşacak. Bu adım, şehrin gelişimi ve kalkınması için önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, şehrin her alanda güçlenmesi ve ilerlemesi için kararlı adımlar atılmaya devam edileceği vurgulandı.

Toplantıda alınan kararlar sonrasında AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, "Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Erzurum için atılan her adımda daha da güçleniyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara yürüyoruz. Erzurum'umuza hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi