Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasında Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan Fenerbahçe'nin elenmesi sonrası gerginlik yaşandı.

Serhat Akın, Youtube'da katıldığı bir programda Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye Galatasaray'dan transfer olan bir futbolcunun efsane olamayacağına dair sözlerine tepki gösterdi. Akın, "Emre iki şampiyonluk gördü, ben 3 şampiyonluk gördüm. Galatasaray'da UEFA Kupası ve 4 lig şampiyonluğu var. Nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'dan muhteşem geri dönüş Trabzonspor'dan muhteşem geri dönüş

Emre Belözoğlu ise katıldığı bir programda Serhat Akın'a "O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte." diyerek yanıt verdi.

Serhat Akın, Emre Belözoğlu'nun sözlerine Instagram hesabından "Galatasaraylı Emre bana sallamış. Canı sağ olsun. Çok şükür Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Rengi belli olmayanlar düşünsün." paylaşımıyla karşılık verdi.

Akın, öfkesini alamayarak Belözoğlu'na "Odamıza o kadar rahat giremiyordu" sözlerine "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım! Sen kimsin!" diyerek sert tepki gösterdi.

İki eski futbolcu arasındaki bu gerginlik, Fenerbahçe camiasında da büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar iki isme de tepki gösterirken, bazı taraftarlar ise Serhat Akın'ı haklı buldu.

Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki bu polemiğin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Kaynak: Haber Merkezi