İstanbul’da bu yıl 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’ de kurulan Rize standına ilgi yoğun oluyor.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayan EMITT Fuarı alanında Rize Valiliği, Rize Belediyesi, ÇAYKUR ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla kurulan Rize Standı yerli ve yabancı turist ve turizm işletmecilerini ağırlamaya devam ediyor.

Fuara Rize’den katılan turizm acente ve işletmecilerle bir araya gelerek kaynaşan sektörün profesyonelleri 2024 yılı için kendilerine yeni rotalar belirliyor. EMITT Fuarında Kültür turları dalında en etkin tanıtım ödülü ise Rize standına takdim edildi.

Uluslararası katılımın olduğu Fuar da Rize’nin eşsiz doğası, birbirinden güzel yaylaları, kendine özgü mimarisi, şelaleleri, yemek kültürü, turizm alanında gezilebilecek yerlerinin tanıtımı dev ekranda oynatılan Rize tanıtım filmi, el broşürleri ve çeşitli görsel materyallerle gelen misafirlere aktarılıyor.

Ulusal televizyon kanallarının da tercih ettiği Rize standını Trabzon Milletvekili eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanı sıra, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ve çok sayıda yerli ve yabancı acenteler ziyarette bulundu.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU