Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’a iadeyi ziyarette bulunan ilçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, 44’ncüsü düzenlenen odanın meclis toplantısına katıldı. Ticaret Odası meclis üyeleriyle kahvaltıda tanışan Kaymakam Demirel, bir süre görüştükten sonra meclis toplantısına katıldı.  

Kaymakam Demirel’e özellikle Çayeli’nin kronikleşen sorunları hakkında ve ticari faaliyetlerin artırılması noktasında Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert ile Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk tarafından bilgiler verildi. 

Çayeli’nde yapılması planlanan galericiler sitesi konusunda yürütülen çalışmaların hangi aşamada olduğu ve yerel esnafın kalkındırılması konusunda neler yapılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.
Bunun yanı sıra şiddetli yağmurlarda ilçedeki dere yataklarının tehlikesi ve bu konuda yapılması gereken düzenlemeler ile yeni arazi alanlarının ilçeye kazandırılabilmesi konusunda görüşmeler yapıldı. 

16-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenecek olan ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katılacağı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı hakkında bilgiler verilerek, Kaymakam Demirel fuara davet edildi.

Toplantının sonunda Çayeli İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, “nazik davetiniz için çok teşekkür ederim.  Karşılıklı olarak ilçemizin sorunları ve yapılması gerekenler konusunda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıların artarak devam etmesi konusunda çalışmalar yapacağım. Burada belirlenen ve konuşulan konularda çalışmalar yaparak beraberce çözmek için mücadele etmeyi umut ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: HABER MERKEZİ