Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, okulların kapanması vesilesiyle bir mesaj yayınladı

Müdür Şahin mesajında;

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Daha önce eşi benzeri yaşanmamış bir yılı geride bıraktık..Pandemi sizi tahta önlerinden ayırdı ve gözlerine bakamaya doyamadığınız öğrencileriniz ile ekran karşında buluşmak zorunda kaldınız..Biliyoruz ki yoruldunuz daha çok emek daha çok mesai harcadınız..Aklınız hep derse katılmadığını fark ettiğiniz öğrencide kaldı.Herkese ulaşmaya çalıştınız..Umarım böyle bir dönemi Allah bize yaşatmaz ve sizler hep tahta önlerinde olmaya devam edersiniz..

Kıymetli Veliler, Pandemi sürecinde öğrencinizin hem velisi hem ökulların açık olduğu zaman dilimlerinde sınıfta; olamadığı zamanlarda ise ekran karşısında hazır oldunuz.. Eksiklerinizi bizimle paylaştınız,sorunları birlikte aştık..Sizi uzaktan sevmek bizim için de zordu ama sizinle bunu da başardık..Sorumluluğunuz ağırdı ancak bunun da altından kalktınız..Şimdi dinlenme zamanğretmeni oldunuz. Çocuğunuzun motivasyonunu hep en üst düzeyde tutmaya çalıştınız,canlı derslerde yoklamalarda siz de hep vardınız..Bu yolda bizimle birlikte yürüdünüz..Sürece sunduğunuz katkılarınız için teşekkür ederiz...

Ve Siz Sevgili Öğrenciler, Bu zor süreçte,oı..Her zamankinden fazla hak ettiniz..

Pandemi sürecinde Çayeli’nde eğitime katkı sunmuş küçük büyük herkese canı gönülden teşekkür ediyor,sağlıkla bir araya geleceğimiz günler diliyorum..

Editör: HABER MERKEZİ