Kardeşlik Haftası nedeni ile çeşitli hediyeler gönderdikleri Beyazsu İlköğretim Okulu öğrencilerinden Rize Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu öğrencilere anlamlı teşekkür mektupları geldi.

Bir ay önce Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu öğrencileri Kardeşlik Haftasını değerlendirerek Beyazsu İlköğretim Okulu'nda bulunan 200 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim etmişti. Bu anlamlı davranışı unutmayan Beyazsu İlköğretim Okulu öğrencileri de Şahikalı arkadaşlarına duygularını ifade eden mektuplar gönderdi.

Aldıkları hediyelerden çok memnun kalan onlarca öğrenci duygularını ifade etmek için Şahikalı öğrencilere teşekkür mektubu yazdı. Okul idaresi tarafından teslim alınan mektuplar daha sonra Müdür Yardımcısı Muhammet Karamustafa tarafından öğrencilere okundu. Beyazsu İlköğretim Okulu öğrencileri mektuplarında hissettikleri duyguları yansıtarak, Şahikalı öğrencilere teşekkürlerini ifade ettiler.

Beyazsu İlköğretim Okulundan kendilerine gelen onlarca mektup karşısında hayli şaşırdıklarını ifade eden Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, 'Bizlere gelen bu mektuplar hepimizi duygulandırdı. Öğrencilerimiz çok heyecanlandılar. Büyük bir iş yapmanın neticesinde, aldıkları hazzı bizlerle paylaştılar. Biz basit bir organizasyon yaptık ama neticesinde veren ve alan yönüyle de ciddi bir gönül muhabbeti kurduk.' dedi.

Başka bir okulda okuyan öğrenci arkadaşlarından kendilerine mektup gelmesi karşısında çok duygulandıklarını söyleyen Şahikalı öğrenciler ise, 'Biz sadece bizim kültürümüzde olan bir davranışı yerine getirdik. Hediyeleşmeye biz millet olarak çok önem veririz. Ama en önemlisi bizim verdiğimiz hediyeler değil, hediye verdiğimiz arkadaşlarımızdan bizlere gelen mektuplardı. Kendimizi önemli bir iş yapmanın gururu içinde bulduk. Bu mektuplar, bizim verdiğimiz hediyelerden daha değerli. Eğer okul idaremiz izin verirse biz tekrar Beyazsu'da okuyan arkadaşlarımızı ziyaret etmek isteriz. Ayrıca oradaki öğrenci arkadaşlarımızı da oklumuza davet etmek istiyoruz.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ