Mustafa BAYRAK

15 gündür Hastanede yatan ve iki ameliyat geçiren 5 sınıf öğrencisi Murat Küçükmustafa karnesini okul öğretmeni Resul Kul’dan hastanede aldı.

Okullarda eğitim ve öğretimin ilk yarısının bitmesi ile birlikte Rize de 65 bin öğrenci karnelerini okullarda alırken Rize Kurtuluş ilköğretim okulu öğrencisi Murat Küçükmustafa karnesini hastanede aldı.

Rize kurtuluş ilk öğretim okulunda 1000 dolayında öğrenci için düzenlenen karne törenine öğrencilerin velileri de katılırken okul müdürü Dursun Ali Küçükmustafa  nin  ilk öğretim 5 sınıfta okuyan oğlu Murat Küçükmustafa(12) 15 gün önce aniden rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı Rize 82 yıl hastanesinde apandisit patlaması  teşhisi konularak ameliyata alındı. Apandisit ameliyatı olduktan 4 gün sonra bağırsak yapışması teşhisi konulan Küçük Murat yeniden ameliyata alındı. 15 gündür hastanede yatan ilköğretim okul öğrencisi Murat Küçükmustafa karne sevincini Rize 82 yıl devlet hastanesinde yaşadı.

Okul öğretmeni Resul Kuk ve sınıf arkadaşlarının ziyarete gittiği Hastanede karnesini sınıf öğretmeninden alan Murat taktır aldığını öğrenince sevindi.

Baba D.Ali Küçükmustafa oğlunun 15 gündür hastanede yattığını en büyük hediyenin karnesinin kendisine getirilmesi olduğunu söyledi. Öğretmenine teşekkür eden Murat ise ”En büyük mutluluğum karnemi hastanede almak, bu anım benimle hayat boyu yaşayacak” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ