Çayeli İMKB Fen Lisesi üniversite hazırlık ve kişisel gelişim kampı sona erdi.

İMKB Fen Lisesi’nde yapılan kampa Rize'nin çeşitli okullarından 180 öğrenci katıldı. Üniversite sınav formatında denemelerin yapıldığı programda öğrencilerin kişisel gelişimleri için alanında uzman akademisyenler ve öğretmenler görev aldılar. Öğrencilerin kendi kendine deneme oldukları programda öğretmenler tatile gitmeyerek öğrencilerin çözemedikleri soruları çözmelerinde de yardımcı oldular. Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Eğitim fakültesinde yapılan sınav provası ile 10 gün süren  üniversite hazırlık ve kişisel gelişim kampı sona erdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi YILMAZ ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN kampı ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler öğrencilere bu zorlu yolda başarılar dilediler.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından desteklenen Kampta çeşitli fakültelerden 4 akademisyen kişisel gelişim Konferansı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden ilkyardım eğitimcisi Salih Zeki TÜZÜNER İlk yardım eğitimi ile Çayeli Gençlik Merkezi Müzik Kulübü müzik programı yaparak destek verdi.

Okul Müdürü Adem Kesimal yaptığı açıklamada, “öğrencilerimizi eğitim anlamında başka bir kuruma muhtaç etmeyeceklerini devletin eğitim anlamında her türlü görevi yaptığını belirterek velilerin okula ve okuldaki öğretmenlere güvenmeleri gerektiğini” söyledi.

Okulların alanında uzman öğretmenler ile dolu olduğunu söyleyen Okul Müdürü Adem Kesimal, 'eğitimin en önemli ayağı Veli olduğunu velilerin okula daha çok işbirliği yapmaları gerekmektedir. Üniversite hazırlık ve kişisel gelişim kampında görev alan Gece gündüz demeden fedakârca çalışan bütün öğretmenlere canı gönülden teşekkür eder kampımız a destek veren başta Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi YILMAZ ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'e kurumun ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ