Çayeli Şahika Koleji seçkin okulların katıldığı yarışmalarda Türkiye genelinde yaptığı başarılı derecelerin ardından Çayeli’ne gelen öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır’ı makamında ziyaret ettiler.

Özel Çayeli Şahika Koleji Müdürü Adem Gökçe’nin de bulunduğu ziyarette Ankara Samanyolu Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 7. Ulusal Matematik Yarışması'nda Türkiye 2.si Ahmet Özgür Keskin, Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları’nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği 3. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda Türkiye 4. Faruk Altuner, İzmir Yamanlar Eğitim Kurumlarının 6.sını düzenlediği MAFETYA’ da Karadeniz Bölge 3.sü olan Muhammet Önkibar yer aldı.

Başarılı öğrencileri ve öğreticilerini kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, “kişi ne kadar zeki olursa olsun başarılı olabilmesi için programlı bir çalışmaya ihtiyacı vardır. Bu başarılarla ilçe olarak gururlanıyoruz. Devamını getirmenizi sizlerden bekliyoruz.” Dedi.

 Özel Çayeli Şahika Koleji Müdürü Adem Gökçe’de “yoğun bir çalışma ortamının ardından sınava hazırlanan öğrencilerimizi ve onları gece geç saatlere kadar sınavlara hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rize adına başarı elde edilmesi bize gurur verdi. Bu sevinci yaşatan öğrencimize, ailesine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.' Dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ